Ghid de inregistrare

Ghid de înregistrare

1. Accesaţi secţiunea "Înregistrare"

2. Completaţi câmpurile din formularul de înscriere, alegeţi pachetul de participare şi creaţi contul

3. Veţi primi un e-mail de pe adresa congrems@gmail.com ce va conţine un link pentru confirmarea înscrierii, accesaţi-l şi confirmaţi înscrierea.

4. Veţi primi un e-mail de confirmare de pe adresa office@congrems.ro

5. Efectuaţi plata pachetului la Banca BCR Sucursala Târgu-Mureș, în contul RO 15 RNCB 0188 0848 0804 0001 (Numele fundației: Fundația Pentru SMURD, Adresa fundației: str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr. 50, Târgu-Mureş, jud. Mureş, cod poştal 540136) cu menţiunea TAXA ÎNSCRIERE CongrEMs şi numele dumneavoastră

6. Ataşaţi o fotografie/scanare a chitanţei într-un e-mail şi trimiteţi-o la adresa congrems@gmail.com, cu subiectul CONFIRMARE PLATĂ CONGREMS şi NUMELE DUMNEAVOASTRĂ pentru a activa contul.

7. Contul dumneavoastră este ACTIV

8. La o dată ce va fi anunţată din timp şi într-un interval orar, se va da drumul înscrierilor la workshop-urile şi conferinţele disponibile, moment în care la secţiunea "Workshopuri şi Conferinţe" va aparea o tastă de "Înregistrare" în dreptul fiecărui workshop şi conferinţă. Pentru a vă înscrie, apăsaţi tasta "Înregistrare".

Fiecare participant va selecta un singur workshop din listă şi cel puţin două conferinţe la care va participa, pentru ca la final să i se înmâneze diploma de participare.

ATENŢIE!! Locurile în cadrul WORKSHOPURILOR sunt LIMITATE!! Dacă se atinge numărul maxim de participanţi, workshopul se va închide. În cazul în care nu aţi reuşit să vă înscrieţi la prima opţiune, vă rugăm să alegeţi un alt workshop la care aţi dori să participaţi.

 

Cu deosebită consideraţie,

Comitetul de Organizare